A felveteli-elokeszito.com és a zeki.hu oldal üzemeltetői és a
ZEKI Oktatási Központ szervezői:
Fülöp Gabriella Mozgásfejlesztés és Oktatásszervezés ev.(székhely: 1117 Budapest, Szerémi út 7/A., adószám: 53089775-1-43)

Telefonszám: +36 30 867 2251; +36 70 428 3898
Honlap: www.felveteli-elokeszito.com
Honlap: www.zeki.hu
E-mail-cím: info@zeki.hu

Tárhely üzemeltető:
Magyar Hosting Kft.
cím: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.

A ZEKI Oktatási Központ egyfajta hiánypótlás céljából jött létre, hogy egyenlő esélyeket biztosítson a gyermekek számára. Elérhetővé tegye az előkészítőkön való részvételt azon gyermekek számára is, akik Budapest külterületein, illetve a környező településeken élnek. Ezekben a régiókban ugyanis kevesebb lehetőség van a sikeres felkészülésre, mint a város egyéb részein. A középiskolai felvételi előkészítőn, illetve iskolaelőkészítő foglalkozásokon való részvétel sokszor nagyobb utazás nélkül nem megoldható, így ezt a hiányt a ZEKI Oktatási Központ indokoltnak látta megszüntetni.

Iskoláink helyszíneit ezért úgy választottuk meg, hogy tanfolyamainkon részt tudjanak venni a peremkerületekben és az agglomerációban élő gyermekek is. Felvételi előkészítő tanfolyamunkon a gyermekek nemcsak felvételi feladatlapokat töltenek ki, hanem a szaktanárok által szisztematikusan összeválogatott, típusfeladatokat oldanak meg tanári támogatással.
Iskolaelőkészítő foglalkozásokon pedig a gyógypedagógiai fejlesztés mellett mozgásfejlesztést is kapnak a gyermekek.

Az alábbi képzésekből lehet választani:

8 osztályos gimnáziumi felvételi előkészítő
6 osztályos gimnáziumi felvételi előkészítő
4 és 4+1 osztályos gimnáziumi felvételi előkészítő
Iskolaelőkészítő foglalkozások
Prezentációkészítő és feleléstechnikai tanfolyam