Impresszum

Jelen Impresszum kiterjed
a https://www.zeki.hu/ domain név összes aloldalára és összes aldomain nevére, valamint az aldomainek aloldalaira, és az említett oldalakon elérhető vagy onnan letölthető anyagokra, információkra,
https://kozepiskolai-felveteli-elokeszito.hu/ domain név összes aloldalára és összes aldomain nevére, valamint az aldomainek aloldalaira, és az említett oldalakon elérhető vagy onnan letölthető anyagokra, információkra és
https://felveteli-elokeszito.com/ domain név összes aloldalára és összes aldomain nevére, valamint az aldomainek aloldalaira, és az említett oldalakon elérhető vagy onnan letölthető anyagokra, információkra.

A weboldalak üzemeltetői és a ZEKI Oktatási Központ szervezői:

Cégnév: Schmidt Andrea Julianna ZEKI OK ev.
Székhely: 1173 Budapest, Pesti út 17.
Telefonszám: +36 30 867 2251
Honlap: www.zeki.hu
E-mail-cím: info@zeki.hu
A céget bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság
Adószám: 57253486-1-42
Nyilvántartási száma: 55865782
Kamara: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK)

Cégnév: Nótin Adél Gizella ev.
Székhely: 1143 Budapest, Eleonóra utca 5.
Telefonszám: +36 70 885 8488
Honlap: www.zeki.hu
E-mail-cím: info@zeki.hu
A céget bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság
Adószám: 69705894-1-42
Nyilvántartási száma: 53566841
Kamara: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK)

Tárhelyszolgáltató:

ZEKI Oktatási Központ egyfajta hiánypótlás céljából jött létre, hogy egyenlő esélyeket biztosítson a gyermekek számára. Elérhetővé tegye az előkészítőkön való részvételt azon gyermekek számára is, akik Budapest külterületein, illetve a környező településeken élnek. Ezekben a régiókban ugyanis kevesebb lehetőség van a sikeres felkészülésre, mint a város egyéb részein. A középiskolai felvételi előkészítőn való részvétel sokszor nagyobb utazás nélkül nem megoldható, így ezt a hiányt a ZEKI Oktatási Központ indokoltnak látta megszüntetni. 2020-tól az online oktatást is bevezettük, ezzel országosan biztosítva minden gyermeknek a lehetőséget, hogy megfelelően felkészülhessen a felvételire.

Iskoláink helyszíneit ezért úgy választottuk meg, hogy tanfolyamainkon részt tudjanak venni a peremkerületekben és az agglomerációban élő gyermekek is.

A még távolabb élő gyermekek számára online tanfolyamot biztosítunk.
Felvételi előkészítő tanfolyamunkon a gyermekek nemcsak felvételi feladatlapokat töltenek ki, hanem a szaktanárok által szisztematikusan összeválogatott, típusfeladatokat oldanak meg tanári támogatással.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon itt!