Készülj velünk a központi írásbelire!

Mi nem csak a felvételire készítünk fel, hanem TANULNI is megtanítunk előtte!

Tanfolyamunk nem a régebbi feladatlapok kitöltéséből áll, hanem egy új, egyedi tanmenet segíti a típusfeladatok megismerését és begyakorlását, valamint a megszerzett ismeretek újszerű helyzetben történő alkalmazását. Segédanyagok és szemléltetőeszközök használatával tanítunk.
Fiatal, lelkes tanáraink segítségével tematikusan, típus feladatok segítségével mennek végig a diákok tananyagokon.

A tanfolyam második részében egy begyakorló rész jön, ahol felváltva vannak vegyes feladatos órák és próbatesztes órák. Ezen hasonló tesztet írnak, mintha felvételin lennének. Első órában megírják a tesztet, majd a másodikon tanárainkkal átbeszélik, megoldják, javítják. Mindkét tárgyból 3 tesztet írnak, így mire odakerül a sor, már megszerzik azt a rutint is, ami elengedhetetlen egy jó teszt megírásához. Onnan meg már csak rajtuk múlik.

Motiválunk és számonkérünk
Interaktívan, játékokkal tűzdelve, csoportos feladatokkal, jókedvűen dolgoznak a gyerekek, de közben számot adnak a tudásukról is.

Ha elakadtál segítünk plusz óra keretében
Hétköznapi, online kérdezős óránkon bármilyen elakadásban segítünk, videó chat-es óra keretében.

Nálunk betegség esetén se maradsz le, mi nem csak elküldjük a tananyagot, hanem online csatlakozhatsz az órára.  

Induló csoportok, időpontok, árak itt

Felkészítünk a szóbelire is

Az szóbelire készítő tanfolyam (5 alkalom), ebből az utolsó alkalom egy próba szóbeli, ahol számukra ismeretlen tanárok előtt kell vizsgázniuk csakúgy, mint majd a választott iskola szóbelijén.
Mi specifikusan több gimnázium szóbelijére is segítünk felkészülni. Több középiskola felvételijéről van tapasztalatunk, amit megosztunk a gyermekekkel. Minden dokumentum, ami legálisan beszerezhető nálunk megvan, és beépítjük a felkészítésbe.

Lehet online is jól oktatni?

Sok szülőben felmerül a kérdés, főleg, ha az iskolai online oktatás kapcsán nincsenek jó tapasztalataik. Tanulóink és szüleik visszajelzései alapján, bátran állíthatom, hogy sikerült egy hatékony, szinte az offline órai menettel megegyező online rendszert összeraknunk, ami ugyan úgy a tanár – diák kommunikációra épül.
Online tanfolyamunkat azoknak a diákoknak is ajánljuk, akiknek valamilyen oknál fogva nem jól megközelíthetők iskoláink helyszínei. 
Online oktatásunkról bővebben

Induló csoportok, időpontok, árak itt

Kiknek ajánljuk tanfolyamunkat?

4. 6. és 8. osztályos tanulók részére indítunk csoportokat.
Tanfolyamunkat olyan gyermekeknek is ajánljuk, akik nem készülnek más iskolába, de a tanórai környezet, a tanárok fásultsága, az órai gyakorlás vagy a tanár esetleges módszertani hiánya miatt, itt szeretnék pótolni a hiányokat, gyakorolni és ismételni vagy éppen megérteni és kiegészíteni tantárgyi tudásukat.

Részletesebb információk korosztályonként (írásbeli követelmények tantárgyanként)
8 osztályos gimnáziumba készülőknek
6 osztályos gimnáziumba készülőknek
4 (4+1) gimnáziumba, középiskolába készülőknek

A felvételi eljárás menete, dátumok. A letölthető pdf alatt összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, általános érvényű információkat, amit mindenképp fontos tudni az egységes írásbeli és szóbeli felvételi vizsgáról.

Az árak és tanfolyamok részletes tartalmának leírása
Főoldalunk alján található!

JELENTKEZÉSI LAP

Csatlakozz „Középiskolai felvételi információk” csoportunkhoz a Facebookon!

Szuper lehetőség, CSAK nálunk!
Mi nem csak a felvételire készítünk fel, hanem TANULNI is megtanítunk előtte!
Kihelyezett tanfolyamként elhozzuk nektek Lantos Mihály Lépéselőny és Hatékony jegyzetelés tanfolyamát a felvételi előkészítőnk kezdete előtti hétvégére. A módszertan több elemét beépíttettük a tanfolyamunkba, így azt a gyerekek a fél év alatt be is tudják gyakorolni készségszintre.
Tanulásmódszertan bővebben itt.

ZEKI Oktatási Központ – felvételi előkészítők