Kiknek ajánljuk ezt a tanfolyamunkat?

Felvételi előkészítőnket elsősorban olyan diákoknak ajánljuk, akik gimnáziumban vagy középiskolában szeretnék folytatni a tanulmányaikat, és szeretnének alaposan, minden témakört átismételve, vagyis felkészülten érkezni az írásbeli felvételire.

Ugyanakkor volt arra is példa, hogy olyan gyermekek is részt vettek az órákon, akik nem készültek más iskolába, de a tanórai környezet, a tanárok fásultsága, az órai gyakorlás vagy a tanár esetleges módszertani hiánya miatt, itt szerették volna pótolni a hiányokat, gyakorolni és ismételni vagy éppen megérteni és kiegészíteni tantárgyi tudásukat. Ehhez a mi középiskolai felvételi előkészítőnket választották.

Szuper lehetőség, CSAK nálunk!
Mi nem csak a felvételire készítünk fel, hanem TANULNI is megtanítunk előtte!
Kihelyezett tanfolyamként elhozzuk nektek Lantos Mihály Lépéselőny és Hatékony jegyzetelés tanfolyamát a felvételi előkészítőnk kezdete előtti hétvégére. A módszertan több elemét beépíttettük a tanfolyamunkba, így azt a gyerekek a fél év alatt be is tudják gyakorolni készségszintre.
Tanulásmódszertan bővebben itt.

Nálunk nem egy általános gimnáziumi felkészítőt kapsz:
A tanfolyamunk nem a régebbi feladatlapok kitöltéséből áll, hanem egy új, egyedi tanmenet segíti a típusfeladatok megismerését és begyakorlását, valamint a megszerzett ismeretek újszerű helyzetben történő alkalmazását.

Az árak és csomagok részletes tartalmának leírása
Főoldalunk alján található!

JELENTKEZÉSI LAP

A tanfolyamunk két részből áll. Van az írásbelire felkészítő rész és a szóbelire felkészítő.

Készülj az írásbelire!

Az írásbelire készítő tanfolyam (16 alkalom) első felében fiatal, lelkes tanáraink segítségével tematikusan, típus feladatok segítségével végig mennek a tananyagokon. Interaktívan, játékokkal tűzdelve, csoportos feladatokkal, jókedvűen.
Ezután a második etapban jön egy begyakorló rész. Itt felváltva vannak vegyes feladatos órák és próbatesztes órák. Ezen hasonló tesztet írnak, mintha felvételin lennének. Első órában megírják a tesztet, majd a másodikon tanárainkkal átbeszélik, megoldják, javítják. Mindkét tárgyból 3 tesztet írnak, így mire odakerül a sor, már megszerzik azt a rutint is, ami elengedhetetlen egy jó teszt megírásához. Onnan meg már csak rajtuk múlik.

Felkészítünk a szóbelire

Az szóbelire készítő tanfolyam (5 alkalom), ebből az utolsó alkalom egy próba szóbeli, ahol számukra ismeretlen tanárok előtt kell vizsgázniuk csakúgy, mint majd a választott iskola szóbelijén.
Mi specifikusan több gimnázium szóbelijére is segítünk felkészülni. Több középiskola felvételijéről van tapasztalatunk, amit megosztunk a gyermekekkel. Minden dokumentum, ami legálisan beszerezhető nálunk megvan, és odaadjuk a gyerekeknek.

Az árak és csomagok részletes tartalmának leírása
Főoldalunk alján található!

JELENTKEZÉSI LAP

Csatlakozz “Középiskolai felvételi információk” csoportunkhoz a Facebookon!

ZEKI Oktatási Központ – felvételi előkészítők