Schmidt Andrea Julianna 
ZEKI Oktatási Központ vezetője és tulajdonosa.

Három fia mellett 25 éve kíséri figyelemmel az intézményi oktatást. Nagyobbik fiánál egykor az alsó tagozatban, a kicsinél pedig a nyolc évfolyamos gimnáziumban jelenleg is a Szülői Munkaközösség tagjaként tevékenykedik. Két általános iskolában is dolgozott iskolatitkárként, így személyes tapasztalata van az iskolai életről és a felvételi folyamatáról. Bár tanári végzettsége nincsen, korrepetált már felnőtteket és gyerekeket is informatikából és matematikából; az utóbbi tantárgyból versenyre is több gyereket készített már fel.

A ZEKI Oktatási Központ tanmenetének alapötlete is tőle származik, amelyet tapasztalt szaktanárokkal dolgozott ki részletesen. E munka során részt vett a feladatsorok, minidolgozatok, tételek összeállításában is.

Az oktatásszervezés mellett a szülőkkel is kapcsolatot tart, akik gyakran fordulnak hozzá a felvételivel kapcsolatos kérdéseikkel, ezért mindig figyelemmel kíséri az adott év felvételi folyamatait.

Ezeket a tapasztalatokat felhasználva adta ki eBookját, ami elsősorban azoknak a szülőknek szól, akik most felvételiztetik gyermeküket. Ez az első könyve, de ezt megelőzően több cikket is írt már a témában.
Felvételizik a gyerekem – Mit tehetek szülőként, hogy segítsem céljai elérésében? /Olvass bele ingyen itt!/

Szakmai végzettségei – képesített kereskedő, programozó, informatikus és rendszerinformatikus – segítik abban, hogy koordinálni tudja a vállalkozását, és emellett még maradjon ideje az írásra és a gyereknevelésre is.

Budapesten él párjával és legkisebb gyermekével, hiszen a nagyok már kirepültek. Nyitott, közvetlen, nyugodt típus, ez hasznára van a vállalkozásában is, mert ennek köszönhetően könnyen teremt kapcsolatot a szülőkkel és a gyerekekkel egyaránt.

___________________________________________________________

Fülöp Gabriella
ZEKI Oktatási Központ tulajdonosa és társvezetője.

Jelenleg 1 általános iskolában és 2 óvodában dolgozik, melyekben segíti a pedagógusokat a gyermekek tanulási hiányosságainak pótlásában és felzárkóztatásában is. Főállása mellett 4. osztályos gyerekeket készít fel a gimnáziumi felvételire. Emellett általános iskolás tanulási nehézséggel küzdő gyermekeket korrepetál 6. osztályig a jobb jegyek elérése érdekében.

Óvodai és iskolai szociális segítőként nagy rálátása van a jelenlegi oktatási rendszer súlyos hiányosságaira, melyek már óvodában is jelentkeznek. Ezek a hiányosságok nagyban megnehezítik az iskolás korú gyerekek felvételin nyújtott sikeres teljesítményét.

Két fia közül az egyik ADHD-s, így fokozottan látja az oktatási rendszer problémáit az ADHD-s, diszlexiás, diszgráfiás, diszkalkuliás gyermekek körében is. Már 9 éve küzd a fia érdekeiért, jogaiért és sikereiért a tanulás terén. Egyéni módszerekkel tanítja saját gyermekét és a rá bízott gyermekeket, hogy ne csak szenvedés legyen az iskola utáni tanulás számukra. Saját fiát is ő készítette fel a 8. osztályos felvételire.

Szakmai végzettségei – Komplex mozgásfejlesztőIskola-előkészítő, képességfejlesztőGyógypedagógiai asszisztens, Szociális munkás diploma, Relaxációs tréner  – segítik abban, hogy komoly sikereket érjen el a gyermekek fejlesztésében, képzésében. Ehhez saját, speciális tananyagokat állít össze, hogy hatékonnyá, mégis élvezhetővé tudja tenni a gyerek számára a tanulást.